Hallo , ik ben Wilbert.
Ik ben geboren en getogen in 1968 in Bosschenhoofd. Ik ben getrouwd met Joyce en we hebben samen 2 prachtige meiden. Als kind zat de carnaval er al vroeg bij me in. Met mijn vriendjes maakte ik toen al carnavalswagens. Dit zat er toen al in en nog steeds bouw ik heel graag maar nu zijn de wagens wel wat groter. Ik bouwde voorheen altijd bij de “de Goapers” maar die club bestaat niet meer. Ik vind het zelf jammer dat ik in de drukste tijd de carnaval niet actief mee kan helpen omdat ik dan in de bieten campange zit.
Terug
Raadslid  Wilbert
Kroegentocht hoeven we niet te doen want we hebben maar 2 cafés. Bij café Stroop is het altijd gezellig. Omdat we altijd bij het feestfestijn in het dorp aanwezig waren had ik en nog 2 goede vrienden het idee van zullen we dan bij de raad van elf gaan. Van te voren was het al eens gevraagd door onze vorige Prins Hans Broos, die ons helaas te vroeg ontvallen is.
Met 11/11 bal in 1999 zijn we gepresenteerd met zijn drieen. Ik ga al weer wat jaartjes mee en ik heb helemaal het gevoel niet dat we er al zo lang bij zijn. We hebben een ontzettend leuke groep zowel de mannen als de vrouwen .
Onze kinderen word het met de paplepel in gegoten. Die hebben ook al een aantal keren in de jeugdraad gezeten en dat vinden ze geweldig. Hier ben ik ook wel trots op want tenslotte van de jeugd moeten we het hebben en dan beginnen we toch bij onze eigen kinderen.
Ik hoop het nog vele jaren vol te houden .
groetjes ,
Wilbert
Een ding kunnen we Wilbert nooit verwijten, hij is altijd even vrolijk, zelf op een foto sessie!
Dit komt helaas door mijn werk want in die periode is het bietencampagne en als chauffeur draai ik teveel uren om nog te kunnen bouwen. Maar zodra de campagne voorbij is gaat het bij mij al kriebelen. Al is het dan nog maar een enkele weken voor carnaval, de vrije tijd die ik dan nog over heb, zet ik dan helemaal in bij de bouwclub. Wij hebben altijd al carnaval gevierd in Bosschenhoofd, een enkele keer gingen wij ook wel eens buiten het dorp carnavallen maar dan waren we toch weer snel terug in ons vertrouwde smoorfretersland.