Terug
Bestuurslid Michaël
Michaël als secretaris van de stichting
Hallo Allemaal,

Ik ben Michaël Koevoets geboren op de 22ste februari 1986 in ons mooi durpke Bosschenhoofd.
Ik ben vanaf het prille begin al een echte fervente carnavalsvierder. Ik kan me nogal te goed herinneren dat ik me aanmeldde voor de functie als nar bij Prins Smoor (Hans Broos †) in 2003. Er ging eerst een goed gesprek vooraf bij ons thuis met Hans en mijn ouders omdat ik toen pas 17 jaar oud was. Al snel waren we eruit want ik wilde graag de nar worden van Smoorfrêterslaand.
Deze functie heb ik 15 jaar met veel leut en plezier mogen uitvoeren.
In 2019 heb ik het stokje overgedragen aan Nar Johanneke die ik hierbij nogmaals veel leut en plezier toe wens.Sinds 2016 heb ik de functie als secretaris op me genomen omdat onze toenmalige secretaris weer de voorzittershamer opnam. En zodoende blijft het carnavalsgebeuren in Smoorfrêterslaand voorlopig gewaarborgd. De laatste jaren voor de corona epidemie zagen we gelukkig een flinke toename in opkomst bij de jeugdactiviteiten. Bossenoot blijft gelukkig groeien qua inwoners, er word steeds meer huizen bij gebouwd en hoop dus dat de toename aan verschillende activiteiten blijft groeien. Vanaf 2022 heb ik ook de functie penningmeester op me genomen omdat toenmalige penningmeester Rien Konings heeft besloten te stoppen. Hierdoor bekleed ik momenteel 2 functies in het bestuur.
Buiten de carnaval heb ik ook nog hobby’s, zo ben ik onder andere secretaris en jeugdvoorzitter bij onze Bosschenhoofdse voetbalclub V.v. DEVO.
Hier in Bosschenhoofd hoef ik eigenlijk niet zoveel over mezelf te vertellen want zowat overal waar ik kom weten ze wel wie ik ben. Graag zie ik jullie allemaal bij het komende carnaval bij café Stroop en V.v. DEVO waar wij onze bals houden en natuurlijk in onze fenomale optocht!.

Tot dan.
Vrolijke carnavals groeten Michaël Koevoets
(Secretaris en penningmeester)